OLET SIIS JOUTUNUT HELSINGIN SCIENCE FICTION SEURAN KOTISIVULLE!

HSFS on scifille omistautunut helsinkiläinen harrastajaseura. Seuran tavoitteena on suomalaisen scifin ja scifi-harrastuksen edistäminen ja tukeminen.

Pääasiallinen toimintamuoto on TÄHTIVAELTAJA -lehden julkaiseminen neljästi vuodessa. TÄHTIVAELTAJA julkaisee suomalaisten scifi-kirjoittajien novelleja, piirtäjien scifi-, fantasia -ja kauhuaiheisia kuvia ja sarjakuvia, sekä myös kirjallisuusartikkeleita, kirja-arvosteluja ja -uutisia.

Seuran muita toimintamuotoja ovat erilaisten yleisötilaisuuksien järjestäminen. Pääasiassa järjestämme pieniä vain jäsenille tarkoitettuja video- tai muita teemailtoja mm. Helsingin Ylopiston Scifi Klubin kanssa Uudella YO talolla. Säännöllisin väliajoin on järjestetty myös suuria kaikille kiinnostuneille tarkoitettuja festareita FINNCON-nimellä. FINNCONit ovat yleensä kaksipäiväisiä maksuttomia tilaisuuksia, joissa on esitelty erittäin monipuolista ohjelmaa scifiin, fantasiaan, kauhuun, sarjakuviin liittyvistä aiheista.

 Seura myöntää myös vuosittain TÄHTIVELTAJA-palkinnon edellisvuoden parhaasta suomeksi ilmestyneestä scifi-kirjasto. Palkinnon tavoitteena on vaikuttamalla kustantajien kirjavalintoihin parantaa suomeksi julkaistun scifin tasoa.

 

HSFS:n LIITTYMINEN ON SAMA KUIN TÄHTIVAELTAJAN TILAAMINEN.

Tai kysy lisää näistä osoitteista:
  • Seuran osoite: Junailijankuja 1 B 29, 00520 Helsinki
  • Seuran puheenjohtaja Ari Veintie
  • Varapuheenjohtaja Toni Jerrman - puh. 09-140 486

MEIDÄT KOHTAAT MYÖS HELSINGIN SCIFI-MAFIAN TAPAAMISISSA
ST.URHO'S PUBISSA PARITTOMAN VIIKON TORSTAISIN
KELLO 18 ETEENPÄIN! 

 

 

Grafiikka: Sami Saramäki WWW-toteutus: Kimmo Lehtonen 1999

vanhat numerot palaute tilaus in english FINNCON Scifi-seura yleistä